Toată lumea știe că activitatea fizică îmbunătățește aspectul și starea de spirit. În plus, oferă energie, oxigenează corpul și face că ne simțim mai bine în propria piele. Bicicleta este un înlocuitor excelent pentru un autoturism și transportul în comun. Este perfect mai ales în perioada de primăvară, vară și toamnă. Dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru a merge la locul de muncă sau la cumpărături, așezați-vă pe bicicletă și silueta dvs. va simți cu siguranță această schimbare. Când căutați activitate fizică, merită să luați în considerare bicicleta. Ce influență are bicicleta asupra siluetei?

FUNCȚIILE VITALE ÎMBUNĂTĂȚITE!

Mersul cu bicicleta are influență asupra îmbunătățirii funcțiilor vitale și a rezistenței organismului nostru. Aceasta, la rândul său, contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cardiace,care ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare (atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, ateroscleroză). În plus, exercițiile musculare cardiace permit, de asemenea, reducerea ritmul cardiac în repaus (un fenomen foarte benefic). Activitatea fizică ne permite să fim mai sănătoși, să ne simțim mai tineri și plini de energie, iar starea noastră generală se îmbunătățește.

MUȘCHI ȘI OASE ANTRENATE

Fiecare mișcare a picioarelor pe bicicletă (pedalare) este o activitate care mărește rezistența mușchilor și picioarelor. Datorită mersului sistematic cu bicicleta, forța membrelor inferioare devine vizibil mai mare – nu va mai fi o problemă pentru noi să urcăm pe scări sau să ne plimbăm pe munți. Toate acestea datorită mușchilor picioarelor antrenați și a sistemului osos. Bicicleta este o activitate excelentă pentru fiecare, de asemenea, pentru persoanele care din diverse motive au trebuit să renunțe la alte sporturi, de ex., ca urmare a unei accidentări sau vătămări. Nu îngreunează articulațiile și, de asemenea, îmbunătățește coordonarea și concentrarea motorie.

ARDEM CALORIILE!

Mersul regulat cu bicicleta vă permite să ardeți în siguranță și eficient caloriile. Acest tip de activitate fizică nu numai că îmbunătățește condiția și sănătatea umană, dar este și o formă aproape ideală de activitate fizică pentru oricine dorește să se mențină în formă și să scape de excesul de grăsime. Cum arată în practică? Ei bine, mersul lent cu bicicleta, aproximativ 15 km/h vă permite să ardeți aproximativ 300 de calorii pe oră. Cu toate acestea, dacă mărim ritmul până la 20 km/h, atunci arderea va crește până la 600 de calorii, iar pe teren denivelatt până la 700!

GRĂSIMEA DISPARE

Atunci când mergem cu bicicleta putem, de asemenea, conta pe reducerea celulitei. Iar aceasta este o grăsime extrem de nerecunoscătoare, care datorită antrenamentului cu bicicleta poate fi combătută eficient – inclusiv de pe coapse, șolduri și abdomen. De asemenea, merită subliniate efectele benefice ale mersului cu bicicleta asupra mușchilor spatelui, antebrațelor și abdomenului. Desigur, acestea nu sunt atât de încordate ca toate părțile picioarelor, dar lucrează atât de eficient încât nu puteți trece indiferent lângă acest fapt. Deci, ce ne oferă mersul cu bicicleta? În primul rând, munca solidă a picioarelor (gambelor, labelor picioarelor și coapselor), dar și mișcarea și exercițiile asupra altor părți ale corpului.

MODELEAZĂ SILUETA!

Cum influențează bicicleta silueta? Ce influență are bicicleta asupra siluetei?Foarte pozitiv! Face ca formele să fie mai zvelte, tonifiază coapsele, gambele și fesele, iar suplimentar face posibilă sculptarea mușchilor picioarelor și brațelor. În plus, mersul cu bicicleta este foarte benefic pentru sănătate, îmbunătățește starea de spirit și oxigenează organismul. Și pe lângă toate aceste avantaje, puteți adăuga, de asemenea, lipsa de monotonie – mergând cu bicicleta, ne deplasăm în diferite locuri, urmărim priveliști pitorești, astfelcă acest sport nu ne plictisește. Este adevărat că merită să practicăm mersul cu bicicleta?

Reduceri!
Reduceri!