Afișez toate cele 124 de rezultate

Grafit/Roz
1.969lei

        Trăim într-un timp când cu ușurință putem cumpăra o bicicletă frumoasă pentru orice stil de calatorii. O călătorie pe străzile orașului sau excursii în afara orașului este o modalitate excelentă de a-ți petrce timpul liber și o rețetă de succes pentru îmbunătățirea stării tale fizice.

Bicicleta pentru femei se caracterizează printr-o geometrie adaptată corespunzator și un design rafinat care este pe plac femeilor.

  • Vrei sa ajungi repede la locul de muncă, indiferent de blocajele rutiere?
  • Îți place sa faci cumpărături rapide cu o bicicletă care economisește timp și de asemenea este ecologic?
  • Sau poate iți place pedalatul rapid pe drumuri muntoase sau forestiere?

În oferta magazinului nostru veți gasi tot ceea ce căutați.

Convige-te cat de ușor este să gasești modelul  preferat și porniți acolo unde vă doriți. Prietenii și familia vor fi surprinși, atunci când vor observa cum noua achiziție vă determină să deveniți mult mai activi.

Bicicleta este o modalitate excelentă care vă va permite să aveți grijă de stare dumneavoastră fizică și de sănătate. Avem o gamă largă pentru dumneavoastră care vă va permite să alegeți bicicleta de vis a tuturor femeilor. Veți gasi aici toate modelele posibile: MTB, trekking, de oras.

Din gamă largă de culori, alegeți culoarea care vi se potrivește mai bine. Ne străduim sa facem ca magazinul nostru să combine cea mai bună calitate cu un preț atractiv. De aceea, vă oferim o biciclată echipată cu tot ce considerați că este adecvat. Alege modelul perfect cu un echipament modern și calatorește zâmbind oriunde îți dorești.