Afișez toate cele 27 de rezultate

Grafit/Verde
1.469lei

Sportul este sanătate, iar ciclismul este unul dintre cele mai plăcutetipuri de exerciții fizice. Această formă de activitate este o modalitate excelentă pentru deplasările zilnice și excursiile de weekend în afara orașului.

O bicicletă bine aleasă garantează o stare excelentă iar organismul îți va mulțumi pentru doza mărită de miscare. Plimbarea cu bicicleta este mai mult decât beneficiile evidente-este o sursă de buna distracție.

O gamă largă vă va ajuta sa alegeți bicicleta potrivită pentru fiecare disciplina cu cel e mai bune echipamente.

  • Ești fascinat de curse și de concurență cu alții?
  • Vrei sa ajungi repede la locul de muncă, indiferent de blocajele rutiere?
  • Sau sunteți interesat de  calatorii alături de familie,sau  de kilometrii mulți pe trasee lungi?

Indiferent de ceea ce căutați,în oferta bogată a magazinului nostru veți gasi bicicleta bărbătescă perfectă care vă va trezi pasiunea sportivă.

Visezi laa frâne cu disc hidraulic?

au poate schimbătoare și amortizoare moderne?

Nici o problemă! Alegeți și bucurați-vă de o plimbare confortabilă,indiferenta de traseul ales.

Zilnic răspundem așteptărilor și depunem toate eforturile pentru a vă asigura că oferta noastră este bilansul perfect dintre calitatea înalta și prețul atractiv.

Alege bicicleta bărbătească perfectă și pleacă într-o expediție!

Veți gasi modele pentru diferite trasee cum ar fi montan,șosea sau oraș precum și multe alte tipuri,cele mai bune biciclete vă așteaptă.

Ne straduim să facem totul pentru  ca fiecare model să fie de înaltă calitate și sa îndeplinească cerințele cu care se confruntă.