Încă nu sunteți siguri, este în siguranță să achiziționați o bicicletă într-un magazin online ? Citiți în continuare!

Achiziționând ceva atât de important ca bicicleta, trebuie să știți de la cine și de unde o primiți. Controlul calității și setările inițiale ale vânzătorului sunt esențiale. Înainte de trimiterea bicicletei, trebuie parcurși câțiva pași și înainte de a porni în prima călătorie trebuie să faceți singuri ajustările necesare.

Achiziționarea unei biciclete în magazinul online este la fel de sigură ca într-unul staționar, iar contactul cu vânzătorul este posibil chiar și după cumpărare. Această posibilitate este, de asemenea, un lux suplimentar – puteți alege în liniște acasă!

Acest articol descrie procesele care decurg în cadrul companiei Kands. Nu putem garanta că toți vânzătorii online fac același lucru.

Înainte ca bicicleta aleasă să ajungă la Dvs.

Toate bicicletele noastre imediat după trecerea controlului de calitate pe linia de producție sunt amplasate în depozit. După ce comandați bicicleta, aceasta este transportată la atelierul de inspecție unde mecanicii cu mulți ani de experiență se vor ocupa de asamblarea bicicletelor. Piesele, anvelopele și frânele bicicletei, precum și toate piulițele și șuruburile sunt verificate de două ori. Toate acestea, pentru ca achiziționarea unei biciclete în magazinul online să ia sfârșit cu primirea produsului după ce acesta a trecut prin toate etapele de control al calității.

Iată cum funcționează acest lucru:

Pasul 1: Schimbător de viteze

Indiferent dacă aveți o transmisie în lanț sau butuc. Este important să funcționeze așa cum trebuie. Schimbătorul de viteze perfect ajustat mărește eficiența și confortul de circulație. Dacă transmisia dvs. nu funcționează lin, aceasta necesită de obicei doar o mică ajustare. Totuși, este o idee bună să cereți ajutorul unui mecanic de biciclete, pentru ca acesta să verifice schimbătorul de viteze înainte ca problema să se înrăutățească.

Pasul 2: Anvelope

Anvelopele nu sunt întotdeauna corect montate atunci când bicicleta este livrată de producător. De aceea, trebuie să le acordăm și noi toată atenția. Ne asigurăm că sunt montate corespunzător înainte ca bicicleta Dvs. de vis să ajungă la Dvs.

Pasul 3: Reglarea frânelor

Atât sistemele de frânare mecanice cât și cele hidraulice trebuie reglate și verificate de către un mecanic calificat care se ocupă de biciclete. Înainte de expediere, de fiecare dată, efectuăm un test de frână pentru a garanta cea mai mare siguranță.

Pasul 4: Testul final

În acest moment, mecanicii noștri verifică cu atenție toate șuruburile, frânele, componentele suspensiei, rulmenții și lanțul – tot ceea ce este important pentru siguranța Dvs. Fiecare bicicletă care este ambalată și pregătită pentru expediere a trecut controlul de calitate realizat de mecanicii noștri, ceea ce este confirmat de semnătura mecanicului pe coletul primit.

Fiecare bicicletă pregătită pentru expediere a fost supusă unui dublu control de calitate.

Odată ce veți primi bicicleta

Ar fi minunat dacă imediat după ce ați deschis coletul ați putea sări pe bicicletă, nu-i așa? Totuși pentru ca bicicleta să ajungă intactă, trebuie scoasă roata din față (pentru biciclete mai mari), ghidonul și pedalle. Desigur, toate acestea, nu pentru a prelungi timpul până la prima călătorie, ci pentru a vă proteja cât mai bine noul dvs. vehicul cu două roți.

Din acest motiv, înainte de a porni în prima dvs. călătorie, este necesar să facețipersonal setările finale. Vă trimitem instrucțiunile clare de asamblare pas cu pas.

Chiar și în cazul în care există o descriere detaliată, unele piese pot fi dificil de instalat dacă nu ați asamblat niciodată o bicicletă. Filuml nostru arată cum să asamblați și să reglați bicicleta. Vă recomandăm să îl vizionați înainte de prima plimbare, pentru a putea fi sigur că faceți totul bine, astfel încât bicicleta Dvs. să poată fi sigur și gata de utilizare.

Bicicleta într-un magazin online ?

Sperăm ca îndoielile Dvs. au fost eliminate

Aveți întrebări suplimentare?

Dacă în momentul în care plănuiți achiziționarea unei biciclete și nu găsiți aici răspunsul la întrebarea dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa contact@kandsbike.com. Indiferent ce problemă aveți cu bicicleta, vă vom ajuta cu plăcere!