Bicicletă pentru copil. Aleasă necorespunzător, aleasă „la ochi” în urma impulsului unei promoții într-un hipermarket sau cumpărată excesiv de devreme. Ce greșeli și de ce, ar trebui să evitați atunci când o alegem?

Mersul cu bicicleta are practic numai avantaje, așa că merită să începeți cât mai curând aventura cu „două roți”. Mersul cu bicicleta îmbunătățește abilitățile motorii ale copilului, susține dezvoltarea lui neurală, întărește sistemul imunitar și dezvoltă modestia și perseverența și este o sursă de adevărată distracție. Există doar un mic „dar”. Achiziționarea unei biciclete trebuie bine gândită și vehiculul bine ales. Iată 4 dintre cele mai frecvente greșeli pe care le facem în această situație.

Cea mai ieftină bicicletă pentru copil, din revista promoțională a unui market, pentru că acesta va crește și imediat aceasta va fi prea mică

Copiii cresc rapid, motiv pentru care ne dăm seama că bicicleta nu va fi folosită de copil ani de zile. Totuși, acest lucru nu înseamnă că achiziționarea celui mai ieftin produs dintr-o revistă promoțională a unui hypermarket va fi o soluție bună. Vehiculul de calitate slabă se poate strica în orice moment, de ex., după câteva zile de utilizare, iar copilul nu va beneficia prea mult de aceasta. În plus, poate pedala din greu, ceea ce va fi foarte important pentru copil. Un vehicul bine ales în raportul preț-calitate pe două (sau patru) roți poate servi mulți ani, de ex. fraților mai mici sau poate fi revândut cuiva care caută o bicicletă pentru copilul său. Bicicleta poate fi achiziționată într-un magazin online ?Vedea.

Achiziționarea bicicleteila ochi

Achiziționarea „la ochi” niciodată nu își dă examenul. Mai ales că, – contrar aparențelor – alegerea unei biciclete pentru un copil poate fi și mai complicată decât în cazul potrivirii „a celor două roți” pentru adulți. Factorul de bază care ar trebui luat în vedere în această situație este înălțimea și abilitățile fizice ale copilului. Vă puteți gândi la o bicicletă „adevărată”, cum ar fi Kands Diana (pentru fete) sau Kands Twister (pentru băieți) când copilul are înălțimea de aproximativ 1 metru. Cel mai des, aceste biciclete au un cadru cu profil jos, adaptat pentru urcarea și coborârea simplă a copilului.

Bicicletă pentru copii fără protecție completă a lanțului

Deși cei mai mulți producători au grijă ca bicicleta pentru copii să asigure o acoperire completă a lanțului, totuși în magazine, în special în cazul promoțiilor din marketuri, se poate întâmpla să găsiți un exemplar fără acoperire completă. Cel mai bine este să renunțați imediat la o astfel de achiziție. Apărătoarea lanțului protejează copilul împotriva abraziunilor sau a rănilor mai grave și oferă un confort mai bun pentru mersul pe bicicletă. Permite tânărului ciclist să se bucure de primele călătorii, reducând riscul ca, după o cădere sau o accidentare nefericită, copilul să se descurajeze rapid.

Achiziționarea unei biciclete „pentru viitor”

Una dintre cele mai frecvente greșeli este cumpărarea unei biciclete „pentru viitor”. Această tactică are sens doar dacă acest viitor nu este prea îndepărtat. Un cadru prea înalt, mai ales într-o situație de frânare bruscă, în cel mai bun caz, va fi simți de copil ca un disconfort și în cel mai rău caz – poate duce la răni și leziuni. La rândul său, roțile prea mari vor face ca bicicleta să fie mai lentă și mai greu de controlat. De aceea, în multe cazuri, este mai bine să alegeți o bicicletă mai mică pentru copil care să permită micului biciclist să simtă o satisfacție mai mare de pe urma controlului deplin asupra vehiculului decât să priviți cum se obosește clar pe o bicicletă prea mare. Nu trebuie să ajungeți la situația când, copilul se descurajează și nu va dori să o mai folosească. În magazinul nostru pentru fiecare bicicletă sugerăm înălțimea copilului. Datorită acestui lucru, mersul cu bicicleta îi va oferi plăcere și va insufla o pasiune pentru bicicletă pentru mulți ani de zile!

Reduceri!
Reduceri!